Kulttuurinen vastuu

HYY Yhtymä elää voimakkaasti tätä hetkeä. Emme ole koskaan pelänneet ottaa rohkeitakin ensiaskeleita etsiessämme vastuullisen liiketoiminnan uusia toimintamalleja. Luomalla uutta voimme ylläpitää meitä ympäröivää hienoa suomalaista historiaa.

Kulttuurinen vastuu tarkoittaa meille kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti arvokkaista rakennuksista ja taideteoksista huolehtimista, rakennus- ja korjaushankkeiden toteuttamista kaupunkikuvallisesti sekä arkkitehtonisesti laadukkaasti. Kulttuuriseen vastuuseen liittyy myös suomalaisesta ruokakulttuurista huolehtimista.

 

Kaivotalo, Citytalo, Hansatalo sekä Uusi ja Vanha ylioppilastalo ovat Helsingin sydän.

Green building council

Vahvan taloutemme perusta on liiketilojen vuokraustoiminnassa Helsingin ydinkeskustassa.Vuokra-ala Kaivopihan ympäristössä on noin 32 700 m2 ja Domuksella noin 14 300 m2.

Esimerkiksi Kaivotalo, Citytalo, Hansatalo sekä Uusi ja Vanha ylioppilastalo ovat maamerkkejä, joiden ylläpito niiden ainutlaatuista historiaa kunnioittaen on meille paitsi liiketoimintaa myös kunnia.

Kestävä kehitys korostuu kaikkialla kiinteistö- ja rakennusalalla yhä enemmän. Alan toimijat ovat nähneet tarpeelliseksi tiivistää yhteistyötä ja luoda yhtenäisiä toimintatapoja. Tästä syystä Suomeen perustettiin GBC Suomi ry (Green Building Council Finland / GBC Finland) 19.4.2010.

Suomalainen ruokakulttuuri

UniCafe on tarjonnut jo yli 60 vuotta tuotteita ja palveluita, jotka parantavat korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan elämää niin arjessa kuin juhlan hetkellä. Tämä perustehtävä ei ole muuttunut vuosien aikana mihinkään, mutta tänä päivänä arvioimme tekemistämme ja päätöksiämme yhä useammasta näkökulmasta.

Ruoan laadun ja maun ohella muun muassa vastuullisuusnäkökohdat, liittyvät ne sitten ruoan alkuperään, henkilöstön hyvinvointiin tai ympäristönäkökulmiin, on otettu yhä vahvemmin esille. Huomioimalla nämä näkökohdat toiminnassamme me uskomme, että palvelumme ja tuotteemme ovat entistäkin parempia kulutettaviksi, ja tältä pohjalta rakennamme omalta osaltamme suomalaista ruokakulttuuria ja ravintolaliiketoimintaa tulevina vuosina.