Sponsorointi

Maailma muuttuu yhdessä tekemällä

HYY Yhtymän sponsorointi pohjaa arvoihin, joihin uskomme toiminnassamme, sekä meidän visioomme. Sponsoroinnilla kuten omalla liiketoiminnallakin haluamme olla mahdollistamassa ilmastonmuutoksen hillintää, fiksuja ja kestäviä elämäntapoja, elävää ja kansainvälistä kaupunkitilaa sekä aktiivista opiskelijatoimintaa.

Tämän vuoksi suurin panostuksemme menee suoraan omistajillemme eli Helsingin yliopiston opiskelijoille. Vuonna 2016 voitonjakomme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnalle (HYY) oli 2,5 milj. euroa. Lue lisää meidän mahtavista omistajista täältä.

Bangladesh-päivä, ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen

Panostamme vuosittain Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) kehitysyhteistyöhön. Olemme jo yli 30 vuoden ajan olleet mukana keräämässä varoja HYYn kehitysyhteistyövaliokunnan hankkeille.

Keräys toteutetaan kaksi kertaa vuodessa UniCafe-opiskelijaravintoloissa myytävän Bangladesh-aterian kautta. Keräyksen tuotot lahjoitetaan suoraan sinne missä avun tarve on suuri.

Tukemassa muutosta

Edellä mainittujen kohteiden lisäksi tuemme vuosittain erikseen päätettävällä summalla tahoja, joiden toiminta liittyy vahvasti arvoihimme ja visioomme.

Olemme muun muassa toiminteet Heurakan tiedekummeina, tukeneet UN Women-järjestön toimintaa, avustaneet luonnon katastrofien uhreja sekä tukeneet Ihmisoikeusliiton työtä.

Opiskelijajärjestö

Lähtökohtaisesti emme sponsoroi opiskelijajärjestöjen lehtiä tai vuosijuhlia. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimii niin äärettömän monta hienoa järjestöä, ettei kaikkien toimintaa vain ole mahdollista tukea. Jos ideassanne kuitenkin yhdistyvät uudella tavalla alla mainitut tavoitteemme, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro ajatuksistanne.

Kun harkitset meiltä sponsoroinnin hakemista

Sponsoroimme kerran vuodessa valitsemaamme kohdetta. Päätökset kohteesta tehdään loka-marraskuussa. Pyrimme keskittämään tukemme yhdelle kohteelle, jonka vuoksi emme valitettavasti pysty lähtemään kaikkiin hienoihin hankkeisiin mukaan.

Saatat herättää kuitenkin mielenkiintomme jo ennen loppuvuotta, jos sponsorointikohteessasi yhdistyy vähintään kaksi alla olevista teemoista:

  • Ilmastonmuutoksen hillintä sekä fiksujen ja kestävien elämäntapojen esiin tuominen
  • Kansainvälisyyden tukeminen Helsingissä
  • Elävän kaupunkitilan kehittäminen
  • Opiskelijanäkökulma, tapahtuma tai ideanne voi olla esimerkiksi opiskelijalähtöinen tai opiskelijat ovat sen suurena osallistujakohderyhmä

Jos toiveenasi on saada vuosittainen lahjoituksemme tai herättää mielenkiintomme uudella ajatuksellasi, jätä meille yhteystietosi, kerro toiminnastasi ja palaamme asiaan.