HYY150

 

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on luotu yhdistämään jäsenensä, mahdollistamaan opiskelijoiden tapahtumat, keskustelut ja monipuolinen opiskelijaelämä. HYYn tärkeimpiä tehtäviä on toimia jäsentensä hyväksi, jotta Helsingin yliopiston opiskelijat voisivat olla maailman onnellisimpia opiskelijoita.

HYY Yhtymän tärkein tehtävä ja olemassa olon syy on omistajan eli jokaisen Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenen, aktiivisen opiskelijaelämän mahdollistaminen.

HYYn täyttäessä 150 vuotta jaoimme ylimääräistä voitonjakoa, jotta jokainen meidän omistaja saisi viettää mitä parhainta juhlavuotta.

Tsekkaa HYY Yhtymän HYY150-juhlavuosivideo:

HYY150-juhlavuoden aikana HYY Yhtymä on monessa eri tapahtumassa mukana aiempaa näkyvämmin. Haluamme olla omistajamme mukana ilossa ja juhlassa, ideoimassa ja luomassa. Olemme kumppanina seuraavissa tapahtumissa:

  • HYYn vappucocktailit
  • Mantan lakitus vappuaattona
  • Flooran päivänä 13.5.
  • Senaatintorin Suursitseillä 24.5.
  • Fuksiseikkailussa 28.9.
  • HYYn vuosijuhlilla ja vuosijuhlaviikolla marraskuussa viikolla 47

Vuoden aikana voit myös bongata HYYn juhlavuoden elementtejä UniCafe-ravintoloista

Samalla me jatkamme sen tekemistä missä  me olemme parhaita, kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin kehittämistä, jotta meidän tekemällä työllä voidaan jatkossakin  mahdollistaa opiskelijaelämän parhaat puolet myös tuleville sukupolville.

HYY150-juhlavuoden ohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa: www.HYY150.fi