Tule mukaan ideoimaan entistäkin vastuullisempaa HYY Yhtymää

HYY Yhtymä
HYY Yhtymän yritykset hakevat lisää tapoja olla entistä vastuullisempi. Areena on vapaa kaikille ideoille, joilla yrityksemme voivat entisestään parantaa taloudellista, sosiaalista, kulttuurista ja ympäristövastuullisuuttaan.

Nykyisestä vastuullisesta liiketoiminnastamme voit lukea lisää www-sivuiltamme.

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita, palkittava ehdotus valitaan HYYn jäsenten, HYYn tai HYY Yhtymän henkilökunnan antamista ehdotuksista. Paras voi voittaa jopa 1 000 euroa. Palkinto voidaan myös jakaa useamman ehdotuksen kesken.

Vastuullinen toiminta HYY Yhtymässä on oikeita tekoja ja haluamme olla vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä. Palkinnosta päätettäessä arvioidaan mm. idean merkittävyys ja toteuttamiskelpoisuus sekä mahdollisuus liikevaihdon lisäykseen tai kustannussäästöihin.

Voit osallistua kilpailuun 1.10. – 15.11.2013 lähettämällä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen tiedotus@hyy.fi. Liitäthän mukaan myös yhteystietosi.

HYY Yhtymän hallintoneuvosto päättää palkittavat ehdotukset 4.12.2013 ja palkitsemisesta ilmoitetaan HYY Yhtymän nettisivuilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti.

Vastuullisuuskilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Olemme aiempina vuosina palkinneet muun muassa ehdotukset kestävästä ja uudelleen käytettävästä take away -kahvikupista, biojätteen määrän vähentämisestä sekä tattarin tuomisesta ruokalistoille HYY Ravintoloissa.

Anna siis ajatuksen lentää. Toivomme ehdotuksia, kuinka HYY Kiinteistöt, Hostel Academica, HYY Ravintolat sekä Gaudeamus kirjakustannus voivat jatkossa toimia entistäkin vastuullisemmin.

Vastuullisuuskilpailu_2013

Vastuullisuuskilpailun_saannot_2013