Töitä tarjolla kesän huipputiimissä

Majoitus
Hostel Domus Academica on Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan omistama matkailijoiden kesähostelli Helsingin Kampissa.

Hostellissa on yli 300 huonetta, sekä yhteinen ajanviettotila matkailijoita varten. Valtaosa asiakkaistamme on kansainvälisiä vapaa-ajan matkustajia. Hostellimme kuuluu Hihostels-hostelliverkostoon.

Haemme nyt kesäkaudelle 2016 myyntisihteeriä ja vastaanottovirkailijoita.

Myyntisihteerin työ on määräaikainen ajalla 29.3–6.9.2016, vastaanottovirkailijoiden työ puolestaan ajalla 30.5–1.9.2016. Palvelemme asiakkaita ympärivuorokauden, joten kyseessä on kolmivuorotyö.

Vastaanottovirkailijan keskeisiä työtehtäviä ovat vastaanoton asiakaspalvelu ja myyntityö, varausten käsittely, kassatoiminnot ja tilitykset sekä matkailijoiden neuvonta.

Myyntisihteerin työtehtäviin kuuluvat mm. yhteydenpito asiakkaisiin, tarjousten tekeminen ja ryhmävarausten hoitaminen sekä laskutus. Myyntisihteeri on aktiivisesti mukana myös vastaanottotyöskentelyssä.

Nopeasti vaihtuvat asiakaspalvelutilanteet edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemustasi ja monipuolista kielitaitoasi, sekä ennen kaikkea iloista ja motivoitunutta asennettasi. Hostelli on paikka, jossa tapaat persoonia – ole itsekin rohkeasti sellainen!

Pääset osaksi nuorekasta ja positiivista hostellitiimiämme, lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen sanni.viirto@hyy.fi. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä kumpaan avoinna olevaan tehtävään haet. Odotamme kuulevamme sinusta 8.2.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa hostelpäällikkö Sanni Viirto, p. 09 1311 4334.