Jussi Säynäslahti HYY Kiinteistöjen rakennuttajapäälliköksi

HYY Yhtymä, Kiinteistöt
Jussi Säynäslahti aloittaa 19.9.2016 HYY Yhtymässä rakennuttajapäällikkönä. Säynäslahden vastuulle kuuluvat muun muassa HYY Kiinteistöjen kehittämisurakat, suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta vastaaminen ja HYY Kiinteistöjen edustajana töiden johtaminen.

Jussi Säynäslahti on koulutukseltaan rakennusinsinööri AMK ja hän on toiminut toistakymmentä vuotta vaativissa kiinteistöalan tehtävissä rakennuttaja- ja projektipäällikkönä Auratum Asunnot Helsinki Oy:llä, Skanska Talonrakennus Oy:llä ja As-Kiinteistöt Oy:llä.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään näin merkittäviä ja arvokkaita kiinteistöjä. Odotan innolla tulevia haasteita dynaamisen ja vastuullisen organisaation osana. Uskon vahvan kokemukseni sekä urakoitsija- että rakennuttajapuolen tehtävistä olevan hyödyksi tulevien hankkeiden läpiviennissä, Jussi Säynäslahti toteaa.

– HYY Kiinteistöillä on edessä lähivuosina merkittäviä investointeja ja Jussi Säynäslahden rekrytointi tuo meille näissä tarvittavaa osaamista. Aiemmin keväällä HYY Kiinteistöt otti vuokrauksen sisäiseksi toiminnokseen ja vasta perustettu rakennuttajapäällikön tehtävä on jatkoa HYY Kiinteistöjen strategialle vahvistaa omaa organisaatiotamme. Kasvollisena omistajana HYY Kiinteistöt tuntee vastuunsa omistamiensa kiinteistöjen kunnosta ja kehittämisestä. Toivotan Jussin tervetulleeksi työyhteisöömme, kiinteistöjohtaja Mikko Kiesiläinen toteaa.