HYYn ja UniCafen Bangladesh-päivänä tehdään hyvää syömällä

Ravintolat
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ja UniCafen yhteistyössä toteuttamaa Bangladesh-päivää vietetään UniCafeissa keskiviikkona 30.11. Tarjolla on Bangladesh-ateria, jolla HYY Ravintolat tukee HYYn kehitysyhteistyöhanketta. Jokaisesta myydystä ateriasta hankkeelle lahjoitetaan 0,10 €.

HYYn Bangladesh-hanke toimii Rajsharin alueella, ja se pyrkii vahvistamaan kyläyhteisöjen yhteisöllistä toimintaa ilmastonmuutokseen sopeutumisessa. Tavoitteena on parantaa Bangladeshin maaseutuyhteisöjen ilmastokestävyyttä.

Tule mukaan ja anna tukesi valitsemalla Bandladesh-ateria, Dal Bhorta (linssipata) tai Murgi Bhuna (broilerin koipi), UniCafessa. Voit myös tehdä itse oman lahjoituksen – katso tarkemmat ohjeet HYYn kehitysyhteistyövaliokunnan sivuilta.

Bangladesh-päivänä HYY ja BAFFU (Bangladesh Academic Forum of Finnish Universities) järjestävät ohjelmaa Keskustan (Porthania) ja Viikin (Biocenter) kampuksilla klo 10-14. Luvassa on hennatatuointien tekoa ja kahvitarjoilua.

HYYn ja HYY Ravintoloiden yhteistyössä toteuttamaa kehitysyhteistyöateriaa on tarjottu UniCafeissa jo vuodesta 1979 lähtien, yli 30 vuoden ajan.

Bangladesh-päivän tapahtuma Facebookissa

Kuva: Ilona Kalliola