Hostel Domus Academica vuoden hostelliksi!

HYY Yhtymä, Majoitus
Hostel Domus Academica on valittu Suomen Hostellijärjestön Vuoden hostelliksi 2016.

Valinnan teki Suomen Hostellijärjestön hallitus. Tänä vuonna valinnassa painotettiin hostellin asiakastyytyväisyyttä, aktiivista laadun kehittämistä sekä osallistumista hostelliverkoston toimintaan.

”Hostel Domus Academican johto ja henkilöstö ovat aktiivisia laadun kehittäjiä ja se on ensimmäinen HIQ+S sertifikaatin Suomessa saanut hostelli, jossa myös ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä kehitys on huomioitu”, kiittää Hostellijärjestön pääsihteeri Irja Hanelius.

Hostel Domus Academicassa on 326 huonetta ja asiakaskunta koostuu matkailijoista ympäri maailmaa.  Hyvä palvelu, fiilis ja hymy ovat hostellille kunnia-asioita. Hostelli kompensoi vuosittain yöpymisistä aiheutuneen hiilijalanjäljen, suosii aamiaisellaan luomu- ja lähiruokaa ja Reilun kaupan tuotteita sekä perehdyttää ja sitouttaa henkilökunnan aina kauden alussa ekologisuuden huomiointiin.

Hostellijärjestö palkitsee vuosittain ansiokkaasti toimivan hostellin Vuoden hostelli -kunnianimellä. Vuoden hostelli on valittu vuodesta 2004 alkaen. Viime vuonna tittelin sai Vaihelan Tila Joutsasta.