Haussa timanttisia asiakaspalvelijoita!

Ravintolat
UniCafet toimivat siellä missä opiskelijatkin: Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.

Toimitko loistavasti ihmisten kanssa ja sinusta irtoaa hymyä myös vuoden pimeimpään aikaan? Onko muiden auttaminen sinulle ilo? Sytytkö hyvästä työyhteisöstä, joka antaa tukea ja jolla on hyvä fiilis tehdä töitä? Nyökyttelitkö päätäsi? Saatat olla yksi meidän seuraavista osaajista!

Etsimme
ASIAKASPALVELIJOITA

UniCafe-ravintoloihin, erityisesti Ylioppilasaukion UniCafeseen. Työ on osa-aikainen ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, sillä työtehtävät painottuvat iltapäiviin ja lauantaihin. Kokemus kahvila- ja ravintola-alan asiakaspalvelutyöstä auttaa sinua menestymään tehtävässä. Toivomme, että pystyt tekemään asiakaspalvelua suomeksi sekä pärjäät myös englanniksi ja ehdottomaksi eduksi laskemme, jos sinulta löytyy keittiöosaamista. Asenne on kuitenkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joten laitathan rohkeasti hakemusta sisään vaikket vielä omaisikaan kokemusta edellä mainituista tehtävistä!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.1.2019 osoitteeseen rekrytointi@hyy.fi. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

17 ravintolaa | 4 kampusta | 10 000 lounasta päivässä* | 100 % opiskelijoiden omistama | Vuodesta 1953

(*Keskiarvo 9–11/2017)