Haussa some- ja markkinointikoordinaattori!

HYY Yhtymä, Kiinteistöt, Majoitus, Ravintolat
Innostutko, kun pääset miettimään uusia markkinointikampanjoita? Näetkö jo mielessäsi millaisen päivityksen luot? Onko viestintä sinulle vuorovaikutuksen ykköskeino? Haluatko olla kehittämässä uutta? Jos innostuit ja kiinnostuit, saatat olla etsimämme henkilö.

HYY Yhtymä on monialakonserni, jonka suurimmat liiketoiminnan alat ovat kiinteistö-, ravintola- ja majoitustoiminta. Kaipaamme nyt vahvistusta viestintä- ja markkinointitiimiimme. Tiimin tehtävänä on vastata HYY Yhtymän eri liiketoiminta-alojen markkinoinnista ja viestinnästä kokonaisvaltaisesti. Etsimämme henkilö on monipuolinen markkinoinnin ja viestinnän tekijä, joka hallitsee luontevasti eri viestintäkanavat, ymmärtää markkinoinnin roolin myynnin tukena eikä koe tyhjän paperin pelkoa.

Työpäiväsi koostuvat arkisista jutuista, kuten verkkosivujen päivittämisestä, kuvapankin käsittelystä, graafisen ilmeen (muuttumassa kevään aikana) ylläpidosta, markkinointimateriaalien päivittämisestä sekä somekanavien hallinnasta. Saat ravistella rutiineja olemalla osa viestinnän ja markkinoinnin strategista kehittämistä. Pääset sparraaman toimiston muita tiimejä siinä, kuinka viestitään uusista avauksistamme. Ja kun sinulla on nerokkaita ideoita, pääset nopeasti kokeilemaan niitä käytännössä!

Toivomme sinulta kokemusta seuraavista asioista:

  • Sosiaalisen median kanavien ylläpidosta ja sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta markkinoinnista
  • Copywriter-tyyppisten tekstien tuottamisesta
  • Toiminnan kehittämisestä strategisten tavoitteiden kautta
  • MS Officen sujuvasta käytöstä
  • Graafisen suunnittelun kokemus, kuten taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien käyttö, katsotaan eduksi
  • Kokemus videoiden tekemisestä katsotaan eduksi

Viestit erinomaisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Olet loistava tiimipelaaja, jolla pysyy hyvin narut käsissä. Olet ratkaisukeskeinen ja uudistamishalukkuus on sinulle luontevaa, otat uudet työkalut helposti haltuun. Tehtävä on meillä osittain uusi, joten pääset muokkaamaan sitä omalta osaltasi ja tekemään työstä oman näköistäsi.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn yhtiössä, jolla kova kehittämisen ja tekemisen meininki päällä. Pääset osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiä, joka innostuu kamppiksista, ideoinnista, ja hyvästä huumorista. Työssäsi olet osa monialakonsernin asiantuntijayhteisöä ja pääset työskentelemään sekä B2B- että B2C-hankkeiden parissa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi (liitetiedostot pdf-muodossa) otsikolla ”Some- ja markkinoinninkoordinaattori” osoitteeseen rekry@hyy.fi 6.1.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa 20.12. klo 16-18 ja 3.1. klo 11-13 yhteiskuntasuhdepäällikkö Jannica Aalto p. 050 581 9244.

Lisätietoja HYY Yhtymästä yhtyma.hyy.fi

HYY Yhtymän tavoitteena on kansainvälisen ja kestävän tieteen ja talouden kaupungin rakentaminen. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää.