HYY Ravintoloista luomun Suomen mestari

Ravintolat
HYY Ravintolat Oy palkittiin tänään voittajana Luomu SM 2016 –kilpailussa Helsingissä.

Luomu Elintarvikepäivässä jaettu tunnustus oli yritykselle jo toinen perättäinen voitto Yksityinen suuri toimija –sarjassa.

EkoCentrian järjestämä kilpailu on suunnattu kaikille ammattikeittiöille ja tavoitteena on löytää Suomessa eniten luomua tarjoavat julkiset ruokapalvelut sekä yksityiset ravintolat.

Kilpailussa tarkasteltiin osallistujien vuoden 2015 luomun käyttömääriä.

Luomuraaka-aineet ovat HYY Ravintoloissa vakiintuneet luonnolliseksi osaksi tarjontaa: luomua on tarjolla aamiaistuotteista lounasruokiin ja salaattipöydästä leivonnaisiin ja sämpylöihin. Tämä on luonteva osa ravintolayhtiön halua tarjota asiakkailleen laadukkaista, tuoteturvallisista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa.